Kartą per savaitę, antradieniais, esant geram orui aukšto intensyvumo treniruočių entuziastai rinksis sportuoti ir geriau susipažinti su vis didesnio populiarumo sulaukiančia treniruočių sistema gofit.lt. Tik su savo kūno svoriu sportuojančiais vilniečiais rūpinsis gofit.lt treneriai ir atletai, rašoma pranešime spaudai.

„Gofit.lt treniruotės paremtos aukšto intensyvumo intervalinių treniruočių principais, kurių metu dirba visi kūno raumenys, didinama fizinė ir kardio ištvermė, jėga, gerinamas lankstumas, greitis, pusiausvyra bei koordinacija. Sudarytoje programoje yra CrossFit, Insanity, Tabata ir kitų aukšto intensyvumo treniruočių elementų. Treniruotės susideda iš trumpų, bet labai intensyvių ir daug pastangų reikalaujančių periodų, kurie vienas nuo kito atskirti nedideliais intervalais, skirtais atgauti jėgas“ – pasakoja trenerė Simona Beperščaitė.
Treniruotės prie Balto tilto

„Paprastai mūsų treniruotės vyksta tik internetu ir per pertraukas tarp pratimų reikia įvesti atliktų pakartojimų skaičių. Tokiu būdu sekamas kiekvieno sportuojančiojo progresas ir parenkamos tolimesnės treniruotės pagal individualų fizinio pasirengimo lygį. Viešos treniruotės metu telefonas nebus būtinas, tačiau jei turėsite telefoną ar planšetę su interneto ryšiu, galėsite įvesti atliktų pakartojimų skaičių ir pasilyginti su kitais sportavusiais“ – šypsosi viena iš treniruočių organizatorių, gofit.lt marketingo projektų vadovė Rasa Ivanauskaitė.

Gofit.lt treniruočių programos metodika parengta taip, kad maksimalius rezultatams pasiekti nereiktų jokios įrangos bei daug laiko. Dėl didelio intensyvumo vos per 20 – 35 minutes pasiekiami rezultatai, prilygsta 60–90 minučių įprastos treniruotės. Taip sutaupoma daug laiko, mažiau alinamas organizmas. Intervalinės treniruotės naudingos širdžiai, plaučiams ir metabolizmui. Jų metu sudeginama daug kalorijų, dėl to tokios treniruotės rekomenduojamos norint padailinti kūno linijas.

Sportuoti kviečiami visi – tiek pradedantys tiek pažengę. Treniruotėms nereikia specialiai ruoštis, bet patariama apsirengti judesių nevaržančia apranga, prigriebti kilimėlį ir būtinai pasiimti vandens.

Antradieniais, 18.45 val., treniruotės vyks prie Baltojo tilto, Aitvarų pakilimo aikštelėje. Organizatoriai pataria dairytis gofit.lt vėliavos. Kartu su apšilimu ir tempimu treniruotė užtruks apie 45 minutes.

Daugiau informacijos galite rasti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją