„Naktinis moterų bėgimas yra daugiau nei tik bėgimas. Tai šventė moterims, simbolizuojanti jų vidinę stiprybę, ryžtą siekti tikslų, skatinanti didžiuotis savimi. Kiekvienais metais čia susirenka geros nuotaikos kupinos merginos ir moterys, bėgančios ne tik dėl rezultato, bet dėl pačio proceso – bėgti tokiame renginyje yra tiesiog smagu, – sako renginio iniciatorė, sporto prekių gamintojos „Nike“ prekės ženklo atstovė Lietuvoje Milda Monstavičiūtė. – Tai, kad kasmet sulaukiame vis daugiau dalyvaujančių, yra geriausias įrodymas, kad Lietuvos moterys, kaip ir kitose pasaulio šalyse, nori tokių renginių. Šiais metais laukiame rekordinio bėgikių skaičiaus – 3 tūkstančių.“

Naktinis moterų bėgimas, kaip ir kasmet, vyks Vilniaus senamiestyje, bėgikes trasoje lydės muzika, šviesos bei sirgalių palaikymo šūksniai. Renginio startas ir visas šėlsmas prieš / po – Rotušės aikštėje. Renginio organizatoriai užsimena, kad šioje specialioje renginio zonoje dalyvių lauks įvairios pramogos ir staigmenos: partnerių siūlomos įvairios atrakcijos, nuotaikinga masinė apšilimo treniruotė, fotosesija bei daug mažų dovanėlių.

Registracija pradedama šiandien – visoms 3000 bėgikių, užpildžiusių registracijos anketą puslapyje www.sheruns.lt, bus įteikti specialiai šiam renginiui sukurti „Nike“ marškinėliai. Kiekvienai, kirtusiai finišą, bus įteiktas ir specialus atminimo medalis.

Nors šiame bėgime rezultatas nėra svarbiausia, tačiau moterys, norinčios pasiruošti ir siekiančios gerinti savo asmeninius rezultatus, galės prisijungti prie specialiai moterims skirtų Nike bėgimo klubo grupinių treniruočių, kurios startuos nuo liepos 13 d. ir vyks kiekvieną trečiadienį, 19 val. Vingio parke.

„Nike moterų bėgimai kasmet vyksta Londone, Paryžiuje, Amsterdame, Berlyne, Milane ir kt. miestuose, juose bėgti susirenka tūkstančiai moterų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)