Šiuos pratimus galima atlikti tiek namuose, tiek ir bet kur kitur, rašo fithacker.ru.

Pratimas įstrižiniams pilvo raumenims

Kaip atlikti pratimą?

Atsigulkite ant šono, ištieskite kojas. Jauskite atramą kojose, ranka taip pat remkitės į grindis, maksimaliai iškelkite korpusą. Lėtai leiskitės žemyn. Pratimą kartokite po 20 sekundžių iš abiejų pusių, pilvą laikykite įtrauktą, nugara turi būti tiesi.

Pratimas apatiniams pilvo raumenims

Kaip atlikti pratimą?

Atsigulkite ant nugaros, kojas pakelkite. Šiek tiek sulenkite kelius, delnais remkitės į grindis. Laikydami kojas kartu jas leiskite iš pradžių į dešinę pusę, tada sugrąžinkite į centrą ir leiskite į kairę pusę. Kartokite judesį 45 sekundes, tada padarykite pertrauką.

Pratimas šoniniam presui

Kaip atlikti pratimą?

Atsigulkite ant nugaros, kelius sulenkite. Šiek tiek kilstelėkite korpusą, rankomis siekite dešinį kelį, tada sugrąžinkite kūną į pradinę poziciją. Pratimą kartokite 45-60 sekundžių.

Pratimas šoninių raumenų tempimui

Kaip atlikti pratimą?

Atsistokite tiesiai, rankas tieskite į viršų, nugarą atliekant pratimą išlieka tirsi, kojas laikykite suglaustas. Maksimaliai tempkite dešinę ranką į viršų. Judesį abiem rankomis kartokite po 10 kartų.

Lentos pratimas su papildomais klubų judesiais

Šis itin populiaraus lentos pratimo variantas patobulintas klubų judesiais, dėl kurių šis pratimas tampa intensyvesnis ir leidžia suformuoti dailią taliją.

Kaip atlikti pratimą?

Atsistokite į lentos poziciją, jauskite atramą pirštų galuose ir dilbiuose. Nugarą ištieskite, o klubus judinkite į šonus. Stenkitės šioje pozicijoje išsilaikyti 30-45 sekundes.

Pasilenkimai į šonus lieknai talijai formuoti

Kaip atlikti pratimą?

Atsistokite kuo plačiau praskėstomis kojomis, rankas dėkite ant talijos, kelius šiek tiek sulenkite. Tiesia nugara lenkitės iš talijos linijos. Stebėkite, kad klubai nejudėtų. Lenkitės į kiekvieną pusę po 20 kartų.

Mankštinantis derėtų nepamiršti ir apie būtinybę tinkamai maitintis ir iš esmės praktikuoti sveiką gyvenimo būdą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)