Šis preparatas, mažinantis pilvo apimtį, pagaminamas vos iš dviejų produktų. Jums prireiks citrinos ir ispaninio šalavijo (vadinamųjų čijų) sėklų. Citrina pasižymi antivirusinėmis ir antioksidacinėmis savybėmis, todėl šalina iš organizmo toksinus ir užkerta kelią įvairioms ligoms. Be to, citrinoje yra daug skaidulinių medžiagų, kurios sugeria ir pašalina įvairius toksinus iš organizmo.

Mažytės ispaninio šalavijo sėklos yra tikras gamtos stebuklas – jose gausu ląstelienos ir antioksidantų, ir jos labai palankiai veikia sveikatą. Sumaišius šiuos du nepaprastus ingredientus, gaunami stebuklingi rezultatai.

Pateikiame receptą, kaip pasigaminti maistingą, organizmą valantį citrinų ir ispaninio šalavijo kokteilį.

Produktai:

– Stiklinė vandens
– Šaukštas ispaninio šalavijo sėklų
– Vienas šaukštas citrinos sulčių
– Šaukštas medaus

Gaminimas:

Išbrinkinkite ispaninio šalavijo sėklas, užmerkę jas bent valandai stiklinėje vandens. Po to išimkite sėklas iš vandens ir sumaišykite su kitais ingredientais. Sukrėskite mišinį į trintuvą ir trinkite kelias minutes.

Šį kokteilį gerkite kas rytą tuščiu skrandžiu – ilgainiui pastebėsite, kad savijauta pagerėjo, o pilvas tapo plokščias.

Labai svarbu šį kokteilį išgerti iškart pagamintą, nesigaminkite jo iš anksto, nes jis praras daugumą naudingų savybių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)