Produktai:

250 g pekininio kopūsto,
200 g vištienos krūtinėlės,
100 g salierų stiebų,
1 kietai virtas kiaušinis,
40 g 20 proc. riebumo sūrio,
4 g (1arb. šaukšt.) alyvuogių aliejaus,
5 g svogūnų laiškų,
2 g krapų,
2 g petražolių,
druskos ir pipirų pagal skonį, galima paskaninti ir džiovintomis žolelėmis.

Gaminimas:

Supjaustykite kopūstus. Kitas daržoves supjaustykite šiaudeliais. Suberkite druską, paskaninkite prieskoniais, išmaišykite. Sudėkite gabalėliais pjaustytą vištienos krūtinėlę, smulkiais kubeliais supjaustytą ar sutarkuotą sūrį. Viską išmaišykite.

Lieknėkite skaniai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)