Modelis laikėsi griežtos baltymų dietos. Ši dieta labai griežta: draudžiama valgyti vaisius, miltinius patiekalus, saldumynus. Laikantis Niujorko dietos galima valgyti tik kiaušinių baltymus su daržovėmis ir būtinai reikia sportuoti.

Šią dietą sugalvojo žinomas treneris Davidas Kirschas, kuris dirba Manhatene, Medisono aikštės sporto klube. Griežtai laikantis trenerio rekomendacijų, per savaitę galima atsikratyti 7 kilogramų.

Pasak trenerio, norint greitai sulieknėti, reikia valgyti maistą, kuriame daug baltymų, ir racioną papildyti baltymų kokteiliais. Galima valgyti daržoves, kiaušinių baltymus, liesą mėsą, vištieną, kalakutieną ir žuvį. Angliavandenius reikia išbraukti. Būtina sportuoti – po pusantros valandos kasdien.
Heidi Klum

Dietos taisyklės

Pirmuoju etapu teks atsisakyti cukraus, alkoholio, kavos, duonos, makaronų, ryžių, bulvių, pieno ir vaisių. Tarp valgių užkandžiauti griežtai draudžiama.

Jei labai išalkote, o iki vakarienės liko daug laiko, galite suvalgyti omletą iš 2–3 kiaušinių baltymų ir dviejų šaukštų sėlenų. Valgykite penkis kartus per dieną. Dienos valgiaraščio kaloringumas šiuo etapu neturi viršyti 900 kalorijų.

Pirmojo Niujorko dietos etapo meniu pavyzdys:

Pusryčiai: omletas iš baltymų su pomidorais.

Antrieji pusryčiai: baltymų kokteilis.

Pietūs: keptos daržovės, virta kalakutiena.

Pavakariai: omletas iš baltymų.

Vakarienė: tuno ir žaliųjų žirnelių salotos.

Jei laikysitės šių mitybos apribojimų ir fizinio krūvio taisyklių, per dvi savaites ištirps ne mažiau nei septyni kilogramai.

Toliau yra antras dviejų savaičių trukmės etapas – stabilizacija.

Viskas taip pat, tik kartą per dieną galima suvalgyti vieną produktą iš uždraustų produktų sąrašo. Lai tai būna vaisius!

Trečiuoju etapu įtraukiame jau du produktus iš uždraustų produktų sąrašo. Šiuos produktus valgykite dieną. Pusryčiai turi būti baltyminiai – omletas arba baltymų kokteilis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)