Pažeidžiant Kelių eismo taisykles paliktų automobilių vairuotojams paskirtos baudos, jie turi sumokėti 200 Lt už automobilio nuvežimą ir mokestį už automobilių saugojimą aikštelėje.

„Vairuotojai savo automobilius turi palikti tam skirtose vietose, o ne pažeidžiant taisykles, nes pastaruoju metu Vilniuje mašinos statomos tiesiog ant perėjų, vejų, šaligatvių ar taip, kad trukdo pravažiuoti viešajam transportui. Tikimės, kad šios akcijos metu pavyks sudrausminti neatsakingus vairuotojus ir išmokyti juos pagarbos kitiems eismo dalyviams“, - sakė Vilniaus meras Artūras Zuokas.

Pirmadieniais ir trečiadieniais nuo 7 val. iki 19 val. mieste patruliuoja SĮ „Susisiekimo paslaugos“ darbuotojai kartu su Vilniaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato pareigūnais, kurie, pastebėję Kelių eismo taisykles pažeidžiančius automobilius, iš karto išveža juos su tam specialiai pritaikyta transporto priemone. Kitomis dienomis informacija apie transporto priemones, kurios yra pastatytos pažeidžiant Kelių eismo taisykles ir trukdo kitų eismo dalyvių judėjimui, perduodama Vilniaus apskrities Vyriausiajam policijos komisariatui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)