DELFI skaitytojas pasidalino praėjusį savaitgalį darytu vaizdo įrašu, kuriame įamžinti kelkraščiu važiuojantys automobiliai. Matyti, kaip vairuotojai spjauna į Kelių eismo taisykles (KET) ir atidaro naują eismo juostą.

DELFI primena, kad šį savaitgalį kelionė iš pajūrio gali būti kiek malonesnė. Šį sekmadienį, rugpjūčio 11 d., vairuotojams yra ruošiamas platesnis kelias siekiant išvengti spūsčių.

„Sekmadienį vakare vairuotojams, grįžtantiems iš pajūrio, bus parengtas palengvinimas kelyje KlaipėdaKaunas, kurį jie turėtų pajausti. Pirmajame (kelio remonto – DELFI) ruože iš Klaipėdos eismas bus organizuojamas dviem juostomis, tai didelis palengvinimas, o kitoje atkarpoje iki Kryžkalnio bus sustiprintos policijos pajėgos, kad piktavaliai, važiuojantys kelkraščiu, būtų baudžiami, ir pareigūnai prižiūrės, kad kelyje eismo pralaidumas būtų didesnis“, - DELFI sakė magistralinį kelią A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda prižiūrinčios įmonės „Automagistralės“ direktoriaus pavaduotojas kelių priežiūrai Mindaugas Rinkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (199)