Vaizdo įrašą DELFI redakcijai atsiuntęs skaitytojas pripažino, kad nepraleido iš šalutinio į pagrindinį kelią staiga norėjusio išsukti vairuotojo. Kaip galima suprasti iš tolesnės įvykių eigos, sėdėjusiajam prie „Ford Galaxy“ vairo tai labai nepatiko, tačiau jo skubėjimas kaip mat išgaravo.

Jis prisivijo vaizdo registratorių turintį „Mercedes-Benz“ automobilį ir nusprendė imtis auklėjamųjų veiksmų. Aplenkęs kirto per stabdžius, o sustojęs įjungė atbulinę pavarą. Tuomet „Galaxy“ vairuotojas ruošėsi lipti lauk, tačiau įvykį filmavęs vilnietis nebuvo linkęs aiškintis santykių ir nutarė duoti kvailiui kelią jį apvažiuodamas. „Auklėtojui“ tai nepatiko – jis dar keletą kartų bandė blokuoti kelią, kol galiausiai nurūko savais keliais.

Užfiksavote chuliganišką vairavimą? Pasidalinkite informacija su rubrika „Baudos kvitas“ (baudoskvitas@delfi.lt) arba siųskite filmuotą medžiagą DELFI TV (http://tv.delfi.lt/upload/).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (695)