Daugiau nei 40 proc. vairuotojų teigia, kad jiems žiemą kyla problemų statant automobilį. Palyginti su šiltuoju metų laiku, statyti žiemą sunkiau, nes visur pilna sniego, keliai apledėję, kiemuose sunku rasti vietą, kur nebūtų sniego kalnų. Kai kuriems vairuotojams sniegas ir pašalas kelia tiek problemų, kad tinkamai automobilį pastatyti išeina vidutiniškai tik iš ketvirto karto, rodo transporto skelbimų portalo Autogidas.lt apklausos rezultatai.

Vidutiniškai 1 iš 10–ies vairuotojų prisipažįsta, kad šiemet jau užklimpo su savo transporto priemone sniege, dar beveik pusė apklausos dalyvių teigia, kad buvo atvejų, kai pajudėti iš vietos buvo itin sunku. Maždaug 40 proc. vairuotojų išvažiuojant iš vietos nekilo jokių problemų.

Apie pusė Autogidas.lt respondentų teigia, kad žiemą pradėjo vežiotis bagažinėje kastuvą arba planuoja artimiausiu metu jį įsigyti, kad prireikus galėtų nukasti sniegą ir išvažiuoti.

Paklausti, ar žiemą kiemuose sumažėjo vietos, daugiau nei pusė vairuotojų teigia, kad vietos trūksta dar labiau nei anksčiau, nes dalį vietos užima sustumdytas sniegas. Beveik trečdalis vairuotojų vis dėlto teigia nepastebėję, kad vietos būtų mažiau, o beveik penktadalis džiaugiasi, nes vietos statyti automobilį atsirado netgi daugiau, nes prisnigus galima statyti bet kur ant sniego.

Nors daugelis vairuotojų skundžiasi, kad kiemų aikštelės nevalytos ir sunku statyti automobilius, vos keli procentai vairuotojų imasi iniciatyvos ir patys eina kasti sniego ar valyti savo kiemų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)