DELFI skaitytojas rubrikai „Baudos kvitas“ atsiuntė vaizdo registratoriumi padarytą įrašą, kuris rodo, kad vairavimo kultūros samprata Vilniaus gatvėse dar toli gražu ne visiems suvokiama.

Vaizdo įraše matyti, kad iš šalutinio kelio į pagrindinį norėjusiam įvažiuoti automobiliui prieš pat nosį sustojo BMW markės mašina ir nežinia kodėl kelioms sekundėms sustojo. Nepatenkintas vairuotojas pyptelėjo, o pro BMW automobilio langą pasimatė atkištas vidurinis pirštas.

„Žmogus ne ta koja išlipęs iš lovos, esant galimybei laisvai pravažiuot, degant žaliam šviesoforo signalui, sugalvoja, net sunku pasakyti ką“, – laiške rašo DELFI skaitytojas.

Nekyla abejonių, kad BMW vairuotojas turėjo pirmumo teisę, tačiau jeigu priekyje išties buvo spūstis, buvo galima pasielgti kitaip ir per tas kelias sekundes leisti iš šalutinio kelio išvažiuoti kitai mašinai, tačiau vietoj mandagaus gesto buvo parodyta tai, kas vairuotojui garbės nedaro.

Užfiksavote KET pažeidėjus, neleistinose vietose pastatytus automobilius ar kitaip chuliganiškai keliuose besielgiančius vairuotojus? DELFI kviečia nuotraukas ar vaizdo medžiagą siųsti rubrikai „Baudos kvitas“ el.paštu baudoskvitas@delfi.lt .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (740)