Prieš keletą metų Vilniaus eismo valdymo sistemoms buvo išleisti milijonai, tikėtasi, kad investicijos padės išspręsti spūsčių problemas. Tačiau kartais vienų pastangas nubraukia kitų nuodėmės. Paradoksalu, tačiau tie „kiti“ turėtų būti labiausiai suinteresuoti, kad spūstys gatvėse būtų kuo mažesnės. Tai – patys vairuotojai, bet kokiais būdais besistengiantys prasmukti pro sankryžas.

Apie tai, kaip neapgalvoti vairuotojų veiksmai prailgina kitų likimo brolių keliones ir kaip reikėtų elgtis norint sumažinti grūstis, aiškina TV laida „Ne vienas kelyje“. Pasak įmonės „Susisiekimo paslaugos“ specialistų, vienas iš būdų mažinti „kamščius“ – sulaukus žalio šviesoforo signalo reikėtų neatsilikti nuo priešais važiuojančio automobilio, mat eismo reguliavimo sistemos davikliai, aptikę didelius tarpus tarp mašinų, fiksuoja, kad eilės nebėra ir galima uždegti žalią signalą kitomis kryptimis važiuojančiam transportui.

TV laidą „Ne vienas kelyje“ galite žiūrėti sekmadieniais, 17 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (181)