Valstybės įmonė „Regitra“ informuoja, kad įmonė šį terminą nemokamai pratęsia, papildomai pridedant dar 2 metus, nes nuo 2014 m. lapkričio 14 d., įsigaliojus įstatymui, įteisinta galimybė stabdyti leidimą ilgesniam laikotarpiui – maksimaliai trejiems metams.

Sustabdymas tokiu pat būdu bus pratęstas visoms transporto priemonėms, kurių leidimą dalyvauti viešajame eisme maksimaliam 1 metų terminui jų valdytojai sustabdė iki 2014 m. lapkričio 14 d.

Pareiškėjams dėl šio pratęsimo kreiptis į VĮ „Regitra“ nereikia. Informaciją apie šį pratęsimą VĮ „Regitra“ viešai skelbia svetainėje regitra.lt (asmeniniai pranešimai gyventojams apie tai nebus siunčiami).

Jei asmuo nepageidauja, kad leidimo sustabdymas būtų pratęstas ir nori su transporto priemone dalyvauti viešajame eisme, tereikia pasirūpinti, kad būtų atlikta jos privalomoji techninė apžiūra ir kad ji būtų apdrausta privalomuoju draudimu.

VĮ „Regitra“ duomenimis, pernai 22 483 fiziniai ir juridiniai asmenys savo iniciatyva sustabdė iš viso
31 888 transporto priemonių leidimą dalyvauti viešajame eisme maksimaliam 1 metų terminui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)