Lengvas girtumo laipsnis nustatytas 76 vairuotojams, vidutinis - 51, sunkus girtumo laipsnis - 25 vairuotojams. Dar 69 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. 1 vairuotojas patikrintas dėl apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų (įtarimai nepasitvirtino).

Daugiausia neblaivių vairuotojų išaiškinta Vilniaus apskrityje - 28. Telšių apskrityje tokių vairuotojų nustatyta 19, Panevėžio - 16, Klaipėdos ir Utenos apskrityse - po 15, Kauno - 13, Alytaus ir Šiaulių apskrityse - po 12, Tauragės - 11, Marijampolės - 8, Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai išaiškino 3 neblaivius vairuotojus.

Sunkiai apgirtę vairuotojai sulaikyti Utenos apskrityje - 5, Telšių ir Vilniaus apskrityse - po 4 tokius vairuotojus, Klaipėdos ir Šiaulių apskrityse - po 3, Marijampolės ir Panevėžio apskrityse - po 2, Kauno ir Tauragės apskrityse - po 1.

Policija aš anksto atkreipia visuomenės dėmesį, kad vairuotojų blaivumas bus tikrinamas ir reidų metu šį savaitgalį per Jonines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)