126 vairuotojai buvo vartoję alkoholio, bet tikrinimo metu alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos. 6 vairuotojai patikrinti dėl apsvaigimo nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų.

Daugiausia neblaivių vairuotojų išaiškinta Klaipėdos apskrityje - 27. Vilniaus apskrityje tokių vairuotojų nustatyta 24, Kauno ir Panevėžio apskrityse - po 15, Šiaulių - 14, Alytaus ir Tauragės apskrityse - po 6, Telšių - 5, Marijampolės ir Utenos po apskrityse - po 4.

Sunkiai apgirtę vairuotojai buvo sulaikyti Vilniaus apskrityje - 4, Klaipėdos ir Tauragės apskrityse - po 2, Šiaulių, Marijampolės ir Utenos apskrityse - po 1.

Š. m. vasario 10-12 d. vykdytų reidų metu buvo išaiškinti 84 neblaivūs vairuotojai (patikrintas 6 189 transporto priemonių vairuotojų blaivumas), kovo 9-11 d. - 129 neblaivūs vairuotojai (patikrintas 8 240 vairuotojų blaivumas).

Policija informuoja, jog šį savaitgalį, gegužės 4-6 dienomis, visoje šalyje taip pat bus vykdomi transporto priemonių vairuotojų blaivumo patikrinimai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)