„Išplėtę draudimo paketą dabar suteikiame gerokai daugiau saugumo vairuotojui ir jo šeimai. Turimi duomenys rodo, kad vairuotojai vis dažniau greta privalomojo draudimo renkasi ir papildomas draudimo rūšis. Neretai avariją sukėlę vairuotojai nukenčia patys, ir sužalojami jo vežami keleiviai, tačiau jie nebūna apdrausti ir niekas neatlygina šių nuostolių“, - teigė „PZU Lietuva“ Produktų ir rizikos valdymo departamento direktorius Edvardas Skupas.

Draudimo specialistas atkreipė dėmesį, kad į paketą su privalomuoju draudimu „PZU Lietuva“ prideda tris būtiniausias draudimo rūšis, kurios apsaugo nuo dažniausiai keliuose pasitaikančių įvykių.

„Naujovė rinkoje – dviratininkų civilinės atsakomybės draudimas. Šeimos, mėgstančios keliones dviračiu, gali apsidrausti nuo dviračiu padaromos žalos kitų asmenų turtui ir jų sveikatai. Šis draudimas, įsigytas kartu su privalomuoju vairuotojo draudimu, galioja visiems šeimos nariams,“ – pasakojo E. Skupas.

Kartu su keleivių ir vairuotojo draudimu apsauga suteikiama tais atvejais, kuomet avarijoje nukenčia pats įvykio kaltininkas ir jo automobilyje važiavę keleiviai.

Įsigyjant privalomąjį draudimą su pagalba kelyje, vairuotojai galės išsikviesti pagalbos tarnybą visais kritiniais atvejais - nebeužvedant variklio, sprogus padangai, užsitrenkus automobilio durelėms, pasibaigus degalams. Pagalba bus suteikta Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Iki šiol pagalbos kelyje paslauga buvo parduodama tik kartu su kasko draudimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)