Prie šios gražios prevencinės akcijos geranoriškai prisijungė Kauno miesto mokymo įstaigų mokiniai bei jų mokytojai. Jau keletą mėnesių vaikai intensyviai piešia ir rašo laiškus nedrausmingiems vairuotojams, tikėdami, kad pastarųjų bus išgirsti ir suprasti.

Aktyviausiai dalyvaujantys šioje prevencinėje akcijoje piešinių ir laiškų autoriai turės galimybę iš arčiau susipažinti su policijos pareigūnų darbu, pamatyti specialiąsias priemones, tarnybinius automobilius. Taip pat Kauno apskrities vyriausiajame policijos komisariate (toliau – Kauno aps. VPK) bus surengta šių piešinių paroda.

Visi vaikai (vaikų amžius neribojamas), norintys prisijungti prie šios akcijos, t.y. nupiešti piešinius (piešinio formatas A5) ar parašyti laiškus vairuotojams, tai gali padaryti iki lapkričio 15 d. ir juos pristatyti į Kauno aps. VPK Kelių policijos valdybą, Chemijos g. 4B, 316 kab., Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)