Policija informuoja, kad gaunami pranešimai dėl atsivėrusių duobių Kauno miesto gatvėse: prie Pramonės pr. 18, išvažiuojant iš žiedinės sankryžos automobilių turgaus link; ir T. Masiulio g. ties 14 numeriu pažymėtu namu.

Esant tokioms oro sąlygoms, duobių gatvėse gali padaugėti. Vairuotojai įspėjami būti atidesniais, atsargesniais, tolerantiškesniais, padėti vieni kitiems. Apie eismo įvykius ar kliūtis kelyje galima pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Kelių eismo taisyklėse (KET) nurodyta, kad eismo dalyviai, sudarę ar pastebėję kliūtį kelyje, sukėlę ar pastebėję jame pavojų, privalo šią kliūtį ar pavojų pašalinti, o negalėdami to padaryti – pranešti policijai, kelio savininkui ar kelią prižiūrinčiai įmonei, pažymėti kliūtį ar pavojingą vietą ir visais įmanomais būdais įspėti apie kliūtį ar pavojų kitus eismo dalyvius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)