Rubriką „Baudos kvitas“ pasiekė DELFI skaitytojo laiškas, kuriame pasidalinta nuoroda į vaizdo registratoriumi padarytą įrašą. Filmukas pavadintas iškalbingai: „Pėstysis savižudis“.

Gruodžio pradžioje darytame įraše matyti, kaip važiuojančiam automobiliui po ratais vos nepapuolė iš tamsos išniręs žmogus. Pėsčiasis neturėjo jokio atšvaito, žibėjo tik jo batai, be to, jis žengė į pėsčiųjų perėją neįsitikinęs, kad tą daryti saugu, tad vairuotojas jį pastebėjo tik paskutiniu metu.

„Namo grįžau persiutęs... Ar žmonės savo gyvybės nesaugo, ar nevairuoja automobilio, ar nori pasipelnyt iš vargšo vairuotojo? Netgi KET sako, kad per gatvę eik įsitikinęs, kad saugu“, – tokį komentarą suraitė filmuko autorius.

Užfiksavote chuliganišką vairavimą? Pasidalinkite informacija su rubrika „Baudos kvitas“ (baudoskvitas@delfi.lt) arba siųskite filmuotą medžiagą DELFI TV (http://tv.delfi.lt/upload/).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (362)