Praėjusią savaitę įkeltas 30 sek. trukmės filmukas iš minėtos svetainės po kelių dienų buvo ištrintas, nes policija dėl to gavo nusiskundimų. Vėliau kaltininkė pati kreipėsi į policininkus ir prisipažino ką padariusi. Ji teisinosi, kad vaikus aptaškė todėl, kad esą jie patys to norėjo ir jiems tai patiko.

K.Callard teigimu, važiuodama automobiliu ji prasilenkė su autobusų stotelėje žaidusiais vaikais, tačiau pamačiusi, kad šie esą prašo juos aptaškyti, apsisuko ir dar kartą važiuodama pro juos „išpildė vaikų norą“.

„Jie linksminosi blogu oru ir žaidė balose, kaip kad vaikai mėgsta daryti. Jeigu jie nebūtų prašę jų aptaškyti, aš tikrai nebūčiau taip dariusi“, – sakė profesionali slaugytoja K.Callard.

Šį „žygdarbį“ nufilmavo keleivio pusėje sėdėjęs 28-ių Alecas Goffas. Filmuke girdėti, kad vaikus aptaškiusi vairuotoja juokėsi, jos draugas sušuko: „Tai buvo nuostabu! Neįtikėtina!“.

Policijos teigimu, remiantis Didžiosios Britanijos kelių eismo taisyklėmis, pėsčiųjų aptaškymas gali būti priskirtas „neatsargiam, neapgalvotam vairavimui“, o už šį pažeidimą numatyta bauda gali siekti 2,5 tūkst. svarų sterlingų (apie 9,2 tūkst. Lt).

2005 m. panaši istorija nutiko ir Somerset miesto vairuotojui, kuris aptaškęs praeivį privalėjo sumokėti 150 svarų sterlingų (apie 556 Lt) baudą ir užsidirbo tris baudos balus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)