Labdaringame aukcione Londone ant scenos kalbėjęs J. Clarksonas kaltino kompaniją dėl „Top Gear“ laidos sužlugdymo.

„BBC patys užsikrušo. Tai buvo puikus šou ir jie viską sumovė“, – kartojo J. Clarksonas.

Šiuo metu TV žvaigždė yra laikinai nušalintas nuo pareigų ir jo likimas turėtų paaiškėti kitą savaitę. Nors verdiktas dar nėra paskelbtas, tačiau publikai jis sakė, kad tikisi būti atleistas.

„Negaliu nuspėti savo atleidimo, tačiau norėčiau apsukti vieną paskutinį ratą („Top Gear“ bandymų trasoje – red.past.). Todėl nuvažiuosiu į Surrey ir įveiksiu paskutinį ratą, prieš toms sumautoms kalėms mane atleidžiant. Tai bus kiek graudoka, bet po velnių, padarykim tai“, – sakė 54-erių J. Clarksonas.

Paskutinės trys laidos beveik buvo baigtos filmuoti, tačiau kol pagrindinė „Top Gear“ žvaigždė nušalinta nuo pareigų, jų likimas nėra aiškus. BBC siūlė šias laidas parodyti be J .Clarksono, tačiau kiti vedėjai Jamesas May ir Richardas Hammondas atsisakė šio pasiūlymo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)