Būtent todėl „TopGear“ žurnalo komanda pasirūpino, kad keturračiai artėjančių „TopGear“ geriausio Baltijos šalių automobilio rinkimų dalyviai gautų gerus guminius batus – „Michelin“ padangas su „Total Performance“ technologija.

Gero „apavo“ apdovanojimų maratono dalyviams išties prireiks – spalio 3 d. startuosiančio konkurso metu kiekvienas iš dvidešimties automobilių per visas tris Baltijos valstybes nuvažiuos daugiau nei 1300 km ir turės atlaikyti ne tik gamtos, bet ir negailestingos vertinimo komisijos išbandymus.

„Michelin“ padangų dūmų dietos visą savaitę, iki pat spalio 9 d., laikysis devyni „TopGear“ žurnalų redakcijų nariai, trys žurnalo skaitytojai, trys „Delfi“ portalų žurnalistai ir trys „Delfi“ organizuojamo geriausių istorijų konkurso laimėtojai iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos bei šių šalių pramogų pasaulio atstovai ir garsūs lenktynininkai.

„TopGear“ apdovanojimų pradžią paskelbs ir dalyvius pasveikins Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, o vilniečiai visą spalio 3 d., penktadienį, nuo 10.00 val. iki 17.00 val. galės apžiūrėti Europos aikštėje, šalia savivaldybės, išrikiuotus konkurse dalyvaujančius automobilius. Spalio 4 d. „TopGear“ karavanas džiugins Marijampolės gyventojus, o spalio 5 d., sekmadienį, persikels į Panevėžį, iš kur patrauks į Latviją bei Estiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją