Gavusi gydytojų komisijos leidimą, K.Sasnauskienė pradėjo lankyti vairuotojų rengimo kursus. Ji jau sėkmingai išlaikė vairavimo teorijos egzaminą.

Jau buvo ir kelios praktinio vairavimo pamokos. „Tačiau kai taip smarkiai pasnigo, nusprendžiau vairavimo pamokas nukelti į pavasarį. Labai sunku mokytis, kai ženklai apsnigti ir gatvėse pilna sniego”, – sakė moteris.

Nors ir trumpam sustabdžiusi savo mokslus, pensininkė neketina trauktis ir neabejoja, kad vairuos padovanotą automobilį. „Manau, kad vairavimo egzaminą išlaikysiu. Esu užsispyrusi. Svarbu iškelti sau tikslą ir jo siekti”, – sakė buvusi statybininkė.

DELFI primena, kad 2011 m. pradedančiojo vairuotojo pažymėjimus „Regitra“ išdavė 43 329-iems Lietuvos gyventojams, iš kurių daugiau nei pusė buvo moterų. Statistika rodo, kad teisę vairuoti įgijusių vyresnių nei 30 metų gyventojų pernai moterų buvo beveik tris kartus daugiau, negu vyrų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją