Daugiausia gedo iki penkerių metų senumo automobiliai. Tad kyla klausimas – ar prastėja automobilių kokybė?

Trumpai tariant – ne, tačiau yra dalių, kurios greitai genda. Vairuotojai skambino dėl sugedusių akumuliatorių, prakiurusių padangų, problemų dėl raktelių. Naujesnių automobilių savininkai skambino meistrams dėl sprogusių padangų, raktelių problemų ir pasibaigus degalams.

„Žemesnės klasės padangos dažnai sprogsta, elektroninių užvedimo raktelių baterijos dažnai išsikrauna, nepaisant pažangių įspėjimo sistemų, kasmet daugiau nei pusei milijono vairuotojų pasibaigia degalai“, – teigė įmonės „Automotive Solutions“ direktorius Cliffas Ruudas.

Užtrenkti raktelį automobilyje – jau tapę ilgalaike tradicija, na, o atsiradus automobilio užvedimo be raktelio būdų, problemų padaugėjo.

Automobilių užvedimos be raktelių sistemos gali iškrauti baterijas, jei laikomos per arti automobilio.

Natūralaus dydžio atsarginės padangos – ne mažiau vertingas dalykas nei maistas Venesueloje, automobilių su normaliomis atsarginėmis padangomis mažėja. O subliūškusią padangą ne visuomet pavyksta pripūsti su komplektuojama remonto komplekto įranga – kas penktą automobilį meistrams teko gabenti į servisą.

Taigi sprendžiant iš AAA pranešimo, svarbiausia visada su savimi turėti pakrautą mobilųjį telefoną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)