Šis Vokietijos prekės ženklo strategas leidiniui „DeZeen“ neseniai sakė manantis, kad savarankiškai važinėjantys automobiliai pakeis žmonių skraidymo nedideliais nuotoliais ir naudojimosi viešbučiais įpročius.

Šie automobiliai transformuos neilgas keliones ir eliminuos stresą vykstant ir atvykstant iš oro uosto. Kad nebešvaistytų laiko ir energijos, verslo keliautojai kelionės metu miegos savo pačių automobiliuose, kurie vienu metu atliks tiek transportavimo, tiek apgyvendinimo funkcijas.

„Kai tik nusprendi, ar renkiesi kelionę savarankiškai važiuojančiu ar vairuojamu automobiliu, jūsų automobilyje kai kas įvyksta. Jūsų automobilis viduje transformuojasi ir pasikeičia jo interjeras“, - teigė S. Schuwirthas.

Vienas „Audi“ strategų mano, kad po 20 metų automobiliai pradės panašėti į mobilius būstus, o palei greitkelius atsiras jų aptarnavimo stotys, kurios siūlys vairuotojams nusiprausti, pavalgyti ir apsipirkti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)