Greičiausiai nereikia nė sakyti, kad nereikia būti išklausius specialių kursų, norint žinoti, kad jokiais būdais nevalia palikti veikiančios sunkiosios technikos be priežiūros. Pasirodo, tai, ką dauguma mūsų suvokia kaip „paprasčiausią sveiką protą“, toli gražu nėra suprantama visiems. Štai jums puikiausiais to pavyzdys.

Akimirkai stabtelėkime ir pasvarstykime, kaip šiame vaizdo įraše įamžinta situacija tapo įmanoma. Štai kelios detalės: vaido įraše matoma gatvė be jokių skiriamųjų ženklų, ant pastatų – kelios iškabos. Galima daryti išvadą, kad veiksmas vyksta kažkur Azijoje. Štai ratais be priežiūros važinėjantis nedidukas ekskavatorius. Situacijos epicentre – rankomis skėsčiojantis ir niekaip ekskavatoriaus sugauti negalintis vyras.

Taigi, kuo viskas baigėsi? Tiksliau, kodėl ekskavatoriaus gatvėje siautėjo nekeisdamas greičio – tarsi koks begalvis viščiukas? Laimei, incidentas įvyko ten, kur nebuvo žmonių, ir niekas nenukentėjo. Šiurpu net pagalvoti, kas galėjo nutikti judrioje gatvėje.

Daugybė klausimų, tačiau nė vieno logiško atsakymo. Vaizdelis tarsi iš pigios komedijos. Ekskavatoriaus tarsi išdykęs vaikas suka ratus, o jam iš paskos bėgioja vyras, kurio liežuvis nesiveržia vadinti jo vairuotoju. Ir kaip jis išsiropštė lauk?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)