Su programa išmaniajame telefone dabar galima atrakinti ir užrakinti automobilį, o raktelio bendrinimo funkcija suteikia savininkams galimybę leisti naudotis savo „Seat“ tam tikriems asmenims, informuoja „Autocar“.

Tai reiškia, kad asmenims su išmaniaisiais telefonais savininkas gali per atstumą suteikti leidimą vairuoti savo automobilį, tačiau nustato maksimalų leistiną greitį ir maksimalų atstumą nuo namų, kurį galima nuvažiuoti.

Automobilio savininkas taip pat gali stebėti automobilio buvimo vietą. Manoma, kad šios paslaugos bus ypač aktualios tėvams, kurie duoda vaikams vairuoti šeimos automobilį arba perka jiems automobilį. Sistema dideliu nuotoliu neveikia, ji veikia tik esant arti automobilio, prijungus prie išmaniojo telefono per „Bluetooth“ programą.

Na, o su stovėjimo vietos ieškojimo funkcija galima ieškoti vietos automobiliui, rezervuoti, iš anksto sumokėti už stovėjimą, automatiškai sumokėti daugiau, jei prireikia stovėti ilgiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)