Lenktynių organizatorių teigimu, nuolat augantis radijo bangomis valdomų automodelių populiarumas paskatino rengti vis daugiau lenktynių žiūrovams patogioje vietoje.

Todėl šių metų Lietuvos radijo bangomis valdomų automodelių čempionatas startuos prekybos centro „Ozas“ trečiame aukšte. Pirmasis etapas vyks šį sekmadienį, lapkričio 22 d., 11-17 val.

Prekybos centre esanti automodeliams skirta trasa šio sporto profesionalams ir mėgėjams nebus svetima ar nepažįstama. Norėdami kas mėnesį vyksiančiuose čempionato etapuose iškovoti kuo daugiau pergalių ir tapti Lietuvos čempionais, čia jie treniruojasi kiekvieną savaitgalį.

Norint nugalėti reikalinga ne tik greita sportininkų reakcija ir automodelio valdymo tikslumas, bet ir techninis automodelio paruošimas. Įdomu tai, kad sportinių automodelių detalės gaminamos iš itin patvaraus anglies pluošto ir titano, o nuo smūgių apsaugo kėbulai, pagaminti iš polikarbonatinio plastiko – tokio paties, kaip ir skaidrūs kosmonautų šalmai, bei „Formulės-1“ lenktynininkų šalmų stiklai.

Čempionato tvarkaraštis ir rezultatai skelbiami internetinėje svetainėje www.lasa.lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją