Būtent dėl to kremtasi 40-metė Rachel Young iš Didžiosios Britanijos Daramo grafystės Darlingtono miesto. Anksčiau šiais metais už neatskleidžiamą sumą pinigų ji nusipirko 2004 metų „MINI Cooper S“, bet jau po 12 valandų jis sugedo.

Tai nebuvo tas atvejis, kai pakanka „pasukti dar kartą raktelį ir jis užsiveda“. Ne. Automobiliui teko keisti variklio galvutės tarpinę. Bet tai dar buvo nepabaiga. Vėliau viskas tik blogėjo, kol Rachel tarė „gana“ ir nusprendė parduoti automobilį per „e-Bay“, rašo „Autoevolution“.

Kalbėdama apie šį sportišką automobiliuką, ji sakė, kad per du mėnesius „MINI Cooper S“ gedo šešis kartus ir kad ji daugiau laiko praleido autoservisuose negu kelyje. Automobilyje „teko pakeisti pusę detalių“ ir galiausiai bendra remonto kaina išaugo iki 1600 svarų (2 tūkst. eurų).

Nors automobilis jos biudžete paliko skylę, įsiutusi Rachel nusprendė dar labiau ją padidinti ir aukcionų svetainėje „e-Bay“ paskelbė parduodanti savo „MINI Cooper S“ vos už 0,99 svaro (1,28 euro). Ji tvirtina, kad buvo taip nusivylusi šia mašina, jog būtų ją atidavusi ir dar primokėjusi pati, kad tik daugiau jos nebematytų.

Jos nuostabai, piktas ir itin nuoširdus skelbimas minėtoje svetainėje per penkias dienas buvo peržiūrėtas daugiau kaip 150 tūkst. kartų ir sulaukė ne mažiau kaip 70 kainos pasiūlymų. Nėra abejonių, kad prie skelbimo populiarumo prisidėjo ir jo pabaiga: „Bet kokie klausimai bus sveikinami pro sukąstus dantis ir atsakomi piktais atsakymais!!!“.

Automobilio pardavėja ne tik sulaukė per 200 žinučių ir netgi pasiūlymo ištekėti, bet ir automobilio kaina šoktelėjo iki 6900 svarų (8,8 tūkst. eurų) – tikrai daugiau nei 2004 metų „MINI Cooper S“ yra vertas.
Piktos pardavėjos skelbimas susilaukė milžiniško populiarumo

Kita vertus, šis automobilis dėl mechanikų pastangų ir Rachel įdėtų pinigų yra tarsi naujas, taigi jį pirkti turėtų būti saugus sprendimas. Tai pripažįsta ir pati Rachel: „Jo privalumas tas, kad neliko nė vienos senos vietos, kuri galėtų sugesti, taigi automobilių pasaulyje jis dabar yra klasifikuojamas kaip patikimas“.

Nepaisant to, ji pažymi, kad nebenori turėti su šiuo automobiliu nieko bendra. „Kai atidarau jo dureles, kad įsėsčiau į vidų, man norisi jį apspardyti. Taigi tiesiog parduodu jį per „e-Bay“, kad kuo greičiau juo atsikratyčiau“, - kalbėdama su „The Mirror“ sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)