„Darbai Žiemgalių gatvėje ir Žemaičių plente jau baigti. Šiuo metu „Remix Plus aparatas“ darbuojasi Baltų prospekte. Toliau bus asfaltuojama Jotvingių ir Rasytės gatvių trasa. Priklausomai nuo oro sąlygų, Šilainiuose kelininkai užsibus dar kelias savaites. Per visą šį laiką jie paklos 190 tūkst. kv. m. naujo asfalto. Tuomet darbai persikels į K. Baršausko gatvę ir Pramonės prospektą“, – artimiausius planus vardino savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Derasi su Vyriausybe

Šiemet Kauno gatvių, įvažų į kiemus, šaligatvių tvarkymui įskaitant ir Panemunės tilto statybas numatyta beveik 20 mln. eurų.

„Dėl tolimesnio Panemunės tilto statybų finansavimo šiuo metu vyksta derybos su Vyriausybe. Taip pat ieškome būdų, kaip greičiau ir pigiau įgyvendinti Raudondvario plento rekonstrukciją. Šiemet didžiulio progreso tikimės ne tik Šilainiuose, bet ir kitų mikrorajonų gatvėse“, - sakė Kauno vicemeras Povilas Mačiulis.

Paprastesni darbai – visame miete

Balandžio mėnesį darbus pradėjo ir kitos kelininkų brigados, gatves tvarkančios ne su „Remix Plus“ aparatu, o įprastu karšto asfalto metodu. Per kiek daugiau nei mėnesį kelininkai jau sutvarkė Jonavos gatvės žiedą, taip pat - Šauklių, Šv. Gertrūdos, E. Ožeškienės, K. Donelaičio, Kęstučio, M. K. Čiurlionio, Medekšinės, Rokų, Veiverių, T. Masiulio, R. Kalantos, Plytinės, Lukšio, 9 forto gatves, atskiras Savanorių, V. Krėvės ir Vytauto prospektų atkarpas, Šilainių, Romainių ir Ateities plentus. Visose išvardintose gatvėse atlikti paprastojo remonto darbai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)