„Lipduką dovanosime tėčiams vairuotojams, kelyje besielgiantiems atsakingai ir vairuojantiems saugiai. Juk tėtis yra šeimos ir visuomenės saugumo garantas. Šalia jo turi būti visiems gera ir saugu: mamai, vaikams ir kaimynams. Tėtis turi vairuoti taip, kad saugotų savo ir kitų vaikus, - sakė Moterų bendruomenės pirmininkė Vilija Aleknaitė-Abramikienė.

Anot jos, tėtis, vertas „Ferario“, yra tas, kuris sąžiningai rūpinasi savo šeima , myli savo žmoną, vaikus, džiaugiasi tėvyste.

„Šis lipdukas įpareigoja. Tai kokybės ženklas. „Feraris“ yra daugumos vyrų svajonių mašina. Tėtis, kurio mašina papuošta šiuo lipduku, yra vertas visa ko geriausio“, - sakė ji.

Tėčiams skirta akcija prasidėjo birželio 1 d. ir truks visą birželį, kuris yra paskelbtas šeimos mėnesiu. Lipdukai bus dalijami gatvėse Vilniuje ir Kaune.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)