Prie automobilio vairo sėdėjo vienas labiausiai patyrusių Lenkijos šonaslidininkų Jakubas Przygonskis, o prie sraigtasparnio šturvalo – ne mažiau patyręs asas Felixas Baumgartneris.

Kažkur girdėta piloto pavardė? Nieko nuostabaus – tai tas pats nutrūktgalvis austras, kuris 2012 metais šoko su parašiutu iš į 39 kilometrų aukštį pakilusio helio dujų pripildyto baliono ir, laisvojo kritimo metu pasiekęs 1357,64 km/val., viršijo garso greitį.

Austras yra ne tik pašėlusių triukų atlikėjas, bet ir aistringas automobilių sporto gerbėjas, taip pat sraigtasparnio pilotas. Šiame „Red Bull“ užsakymu sukurtame vaizdo klipe jis sraigtasparniu persekioja šonaslydžio automobilį – pagrindinė šio sporto užduotis yra kuo tiksliau ir važiuojant kuo arčiau atkartoti priekyje važiuojančio automobilio veiksmus.

Ar tai pavyko sraigtasparnio pilotui, nuspręskite pasižiūrėję vaizdo medžiagą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)