Štai Berklio (JAV) universiteto mokslininkai atliko tyrimą, kuriuo buvo aiškinamasi, kokią įtaką žmonių elgesiui turi jų turtas konkrečiai tiriant pėsčiųjų bei vairuotojų santykius.

Ištyrus pusantro šimto vairuotojų elgesį paskelbtos išvados, kad 8 iš 10 praleido pėsčiuosius. Tai padarė tie, kurie vairavo prasčiausias mašinas. Vis dėlto tyrėjai atkreipė dėmesį į tai, kad prašmatnių automobilių vairuotojai pėsčiuosius praleidžia labai retai, o absoliučiai blogiausiai elgiasi tie, kurie važinėja BMW markės automobiliais.

Dar viena studija atlikta Didžiojoje Britanijoje. Apklaustųjų buvo prašoma įvardinti markę ir spalvą tų automobilių, kurių vairuotojai kelyje yra agresyviausi. Apklausus beveik 3 tūkst. žmonių nustatyta, kad negatyviai labiausiai pasižymi vairuojantys mėlynus BMW.

Vis dar negalite tuo patikėti? Kažkas nepatingėjo ir visiems, kurie abejoja mokslo nauda, surinko praktinių įrodymų – žemiau galite žiūrėti kvailiausių situacijų su BMW vairuotojais vaizdo įrašų rinkinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (652)