„Crazy Car“ – tai analogų Lietuvoje neturintis automobilis „Jeep Wrangler“ su išskirtiniu vairavimo mechanizmu. Jo „crazy‘iškumas“ slypi tame, kad vairą pasukus į dešinę, automobilis važiuoja į kairę, – pramogą pristatė „LaisvalaikioDovanos.lt“ vadovas Aurimas Mažylis. – Su šiuo automobiliu siūlome važiuoti slalomą bei įveikti automobilio vairavimo instinktus”.

Ar lengva vairuoti automobilį su atvirkščiu vairu pirmieji galėjo išbandyti Baikerių sezono uždarymo šventės dalyviai. „Netikėjau, kad persiorientuoti ir vairą sukti į priešingą pusę gali būti taip sunku. Automobilį vairuoju jau 15 metų, tačiau sėdęs į šį džipą vėl pasijutau kaip pradžiamokslis“, – išlipęs iš automobilio, įspūdžiais dalijasi Olegas.

Pasivažinėti su „Crazy car“ gali visi norintys, nėra specialių reikalavimų ar apmokymų. Po trumpo instruktažo ir patyrusio instruktoriaus patarimų, pramogos dalyvis sėda į automobilį ir bando kuo greičiau pravažiuoti tarp kūgelių, pasistatyti automobilį atbulomis bei kirsti finišo liniją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)