Naujienų portalas DELFI ir eksploatacinius skysčius transporto priemonėms gaminanti Lietuvos bendrovė „Lesta“ skelbia nuotraukų konkursą „Mylimiausias automobilio aksesuaras“, kuriame kviečiame siųsti savo mylimiausių, naudingiausių, gražiausių ar visų kitų „-iausių“ atvaizdus. Atsiųstos nuotraukos bus talpinamos DELFI rubrikoje „Auto“, vėliau už geriausias nuotraukas bus galima balsuoti ir išrinkti konkurso nugalėtojus.

Publikuojame naujų konkurso dalyvių nuotraukas. Štai Romas pristato savo automobilinį bičiulį tokiais žodžiais: „Šis mano aksesuaras praskaidrina važiavimą vienam: su juo galima pasikalbėt, pasiguost:))“.

„Pliku džipu“ prisistatęs konkurso dalyvis apie savo aksesuarą surašė kiek ilgesnę istoriją:

„Nors mano meškinas nėra gražuolis, bet jis padovanotas mano žmonos ir jau penkeri metai keliauja iš vieno į kitą automobilį. O kas linksmiausia – jis laikinuose automobiliuose nepritampa – krenta, nepavyksta pakabinti ar kažkaip namuose pasislepia, o jei automobilį turiu ilgiau – jis keliauja į jį ir padeda man vairuoti.“

Eduardas atsiuntė savo automobilio veidrodėlio nuotrauką, iš kurios galima spręsti, kokios markės automobilis tai galėtų būti.

„Mūsų automobilį puošia štai toks aksesuaras :-) Tai yra vadinamasis „Subaru rally pig“ – paršiuko atvaizdas, visame pasaulyje tapęs neformaliu „Subaru“ mylėtojų skiriamuoju ženklu (paprastai jis klijuojamas ant vairuotojo veidrodėlio).“
Saulius demonstruoja aksesuarą, kuris jam padeda jaustis saugiai kelyje, tai - automobilinė laisvų rankų įranga.

Daugiau dalyvių nuotraukų laukite trečiadienį!

Norite ir jūs dalyvauti konkurse? Fotografuokite savo automobilių aksesuarus ir siųskite juos el. pašto adresu: automobiliai@delfi.lt. Laiške nurodykite savo vardą, pavardę, el. pašto adresą bei telefono numerį. Nuotraukų su jūsų mylimiausiais automobilio aksesuarais lauksime iki birželio 7 d. vakaro.

Kad automobilį puoštų ne tik aksesuarai, bet ir švara, geriausių nuotraukų autoriams dovanosime „Lesta mini“ rinkinį iš 5 automobilio priežiūros priemonių. Rinkinį sudaro prietaisų skydelio valiklis, skystas raktas, koncentruotas automobilio šampūnas, priemonė nuo stiklų rasojimo ir skysčio koncentratas langams plauti. Pirmos vietos laimėtojas gaus tris, antros vietos – du, o trečiosios vietos – vieną „Lesta mini“ rinkinį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)