Lietuvos motociklų sporto federacijai (LMSF) priklausanti Turizmo komisija renginyje dalyvauti kvietė Lietuvos bei užsienio motociklininkus.

Šiais metais renginio organizatoriai pateikė dalyviams staigmenų. Viena jų – motociklininkai, keliaudami po Lietuvą, šį kartą lankys ne bažnyčias ar šiaip įdomias krašto vietas, kaip buvo iki šiol.

„Renginio tema – Lietuvoje esantys ir retai lankomi bokštai“, – sakė LMSF Mototurizmo komisijos pirmininkas Dmitry Ritchik. – Vilniaus TV, Molėtų observatorijos, bažnyčių ir kitų architektūrinių objektų bokštai nepatenka į sąrašą. Tai yra bokštai, pastatyti apylinkių apžvalgos tikslui, arba priešgaisriniai. Beje, iš jų atsiveria fantastiški vaizdai.“

Pasak LMSF Mototurizmo komisijos nario Marko Dolgov, kelionė motociklu – tai ne tik važiavimas, bet ir bendravimas, nuotykiai, todėl užduotys taip ir sugalvotos.

„Pavyzdžiui, viena užduočių – Mototurizmo ralio dalyviai kelionėje turės sužinoti įdomią motociklinę istoriją, nusifotografuoti su jos autoriumi bei finiše tą istoriją papasakoti“, – sakė Markas. Dar viena užduotis – nusifotografuoti Puvočių kaimo fone, suskaičiuoti bokšto laiptus“.
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)