Pranešime žiniasklaidai teigiama, kad subūrę darbuotojų komandą pavadinimu „SKUBI PAGALBA 112“ jie leisis kartu su šimtais motociklininkų į vienos dienos unikalią kelionę per 40 kultūros ir paveldo objektų. O tam, kad kelionė nebūtų tiesiog pasivažinėjimas, šimtų motociklininkų daugelyje lankomų miestų ir miestelių lauks vietinės bendruomenės.

„Renginio šūkis – „Parodyk kelią Lietuvos“, kviečia ir buria labai garbingam reikalui. Pažinti ir suvienyti. Pagal savo darbo specifiką kiekvieną dieną matome, kaip yra svarbu bendruomeniškumas ir vienas kito palaikymas tarp žmonių. Ne mažiau svarbus ir kitas renginio siekis važiuoti saugiai ir atsakingai. Juk būtent dėl neatsakingo elgesio kyla didžioji dalis nelaimių, o kam geriau apie tai žinoti nei mums – juk mes su tuo susiduriame kiekvieną dieną.

Vedini šių minčių ir nusprendėme suburti komandą, kuri galėtų ne tik atstovauti mūsų organizacijai, bet ir rodyti pavyzdį“, – sako komandos kapitonė Bendrojo pagalbos centro Vilniaus skyriaus vyriausioji specialistė Birutė Riaubienė.

„Džiaugiuosi, kad mūsų žmonės yra ne tik atsakingi, bendruomeniški, bet ir iniciatyvūs – dalyvauti „Ryterna modul Mototurizmo ralyje“ buvo jų pačių idėja“, – neslepia pasididžiavimo savo darbuotojais Bendrojo pagalbos centro viršininkas Audrius Čiuplys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)