Anot šio pomėgio entuziastų, tai ne tik leistų jiems saugiai laikyti brangius modernius motociklus, bet ir papildytų bulvaro kavines naujais klientais bei pagyvintų bulvarą gražiu modernios dviratės technikos vaizdu.

Motociklininkai akcentavo, kad į nustatytas stovėjimo vietas bulvare jie nevažiuotų, o tiesiog užsistumtų išjungtas savo transporto priemones. Taip yra daroma kituose tiek šalies, tiek užsienio miestuose.

Pasitarime pas Administracijos direktorių paaiškėjo, kad reikėtų pažymėti vietas, galbūt įrengti nedidelius nuolydžius, kad motociklininkai galėtų išjungtas savo transporto priemones užsistumti ant bulvaro grindinio ir ten jas statyti šalia netoli gatvės esančių kavinių.

Su saugaus motociklų laikymo problema susiduria ir motorizuoti užsienio turistai, atvykę į bulvare esantį Turizmo informacijos centrą. Jie neturi kur saugiai palikti savo motociklų, kad galėtų užeiti į centrą ir gauti reikiamą turistinę informaciją.

„Mes turime įsiklausyti į visų siūlymus bei pageidavimus ir daryti viską, kad mūsų gražusis bulvaras būtų gyvas ir trauktų miestiečius“, – sakė G. Vyšniauskas.

Baikerių klubo atstovai artimiausiu metu parašys prašymą ir nurodys keliose konkrečiose bulvaro dalyse jie tokių stovėjimo vietų pageidautų.

Miesto infrastruktūros skyrius išsiaiškins, kokių teisinių ir techninių priemonių reikėtų motociklininkų siūlymui įgyvendinti. Tada Administracijos direktorius lauks Saugaus eismo komisijos rekomendacijų.