Tačiau paprašius pasvajoti, kokio automobilio vairuotojai norėtų ateityje, populiariausiųjų sąrašas šiek tiek keičiasi – dauguma apklausoje dalyvavusiųjų labiausiai norėtų „Audi“ arba BMW (po lygiai respondentų), taip pat „Volkswagen“, „Mercedes–Benz“, „Volvo“ ir „Subaru“ automobilių.

Įvertinus, kokiu automobiliu naudojasi šiuo metu ir kokį norėtų turėti, matyti, kad kai kurių markių paklausa mažėja, o kai kurių – didėja, kai vairuotojai ima svarstyti, kokio automobilio labiausiai norėtų ateityje. Iš atliktos apklausos duomenų paaiškėjo, kad vairuotojams ėmus svajoti, kokį automobilį rinktųsi, sumažėja „Audi“, „Ford“, „Lexus“, „Opel“, „Renault“ ar „Volkswagen“ markių transporto priemonių paklausa – vietoj šių markių dalis vairuotojų teiktų pirmenybę BMW, „Mercedes–Benz“, „Subaru“ ir „Volvo“ markių automobiliams.

O Autogidas.lt skelbimų statistika rodo, kad pasiūla šiuo metu atitinka vairuotojų poreikius. Dažniausiai šiuo metu siūlomų įsigyti automobilių penketuką sudaro „Audi“ ir „Volkswagen“ (po 13 proc. visos pasiūlos), BMW (9 proc.), „Mercedes–Benz“ (7 proc.) ir „Opel“ (7 proc.) markių automobiliai. Vieni iš paklausiausių „Subaru“ ir „Volvo“ markės automobilių sudaro atitinkamai 1 proc. ir 3 proc. visos automobilių pasiūlos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją