Po pergalingo etapo Čekijoje, Brno trasoje, jis pasidalino lenktynių „virtuvės“ paslaptimis: ką prieš varžybas galima keisti sportiniuose automobiliuose, kokią įtaką rezultatui turi padangų slėgis, kaip matuojama padangų temperatūra ir kt. Apie visa tai D. Zinkevičius pasakoja vaizdo siužete:

DELFI primena, kad Čekijoje vykęs etapas buvo priešpaskutinis „Volkswagen Castrol Cup“ čempionato savaitgalis. Bendroje įskaitoje R. Kupčikas dar labiau įsitvirtino pirmoje vietoje su 508 taškais. Jefferis Kriugeris nuo jo atsilieka 72 taškais. Į trečią vietą pakilo lenkas Janas Kisielis (372 taškai), aplenkęs švedą Markusą Fluchą su 368 taškais.

Po poros savaičių Lenkijoje, Poznanės trasoje, vyks finalinis lenktynių etapas, kurio metu paaiškės čempionato nugalėtojas, taip pat iškovosiantis ir Lenkijos čempiono titulą.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją