„Colorado Street Outlaws“ lenktynėse, kurios vyko „Pikes Peak“ trasoje, patobulintą 1955-ųjų „Chevrolet“ automobilį vairavęs vyrukas dvikovoje su „Camaro“ startavo taip pat, kaip ir bet kurią kitą dieną, tačiau finišas buvo toks, kokio nesitikėjo niekas.

Visą distanciją grėsmingai sukiodamasis į šonus, Kelly Harvey vairuojamas automobilis finišo liniją kirto virsdamas. Kelis kartus apsivertęs „Chevrolet“ galiausiai sustojo, tačiau kvapą gniaužiančią sceną stebėję žiūrovai liko be žado – pro priekinį langą kyšojo vairuotojo kojos. Laimei, lenktynininkas savo jėgomis išsikrapštė iš sumaitoto automobilio ir po incidento neatrodė nukentėjęs.

„Saugos diržai nebuvo tinkamai įtaisyti. Esu dėkingas visiems padėjusiems ir saugos komandai, kurie labai greitai sureagavo“, – po incidento sakė K. Harvey.

Sek svarbiausias automobilių pasaulio naujienas: nuo naujo „Bugatti" modelio iki KET pasikeitimų. Nestabdyk – prisijunk prie DELFI Auto draugų „Facebook“!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)