Nelaimė nutiko, kai Ryanas Tveteris nesuvaldė savo bolido ir išlėkė iš trasos. Inercijos veikiamas automobilis apsuko keletą ratų ant žvyro dangos ir vėl išskriejo į trasą, paskui save palikdamas dulkių bei smėlio uždangą. Būtent dėl jos iš paskos važiavę lenktynininkai neišvydo nelaimėlio bolido ir trenkėsi į jį nestabdydami.

Labiausiai nepasisekė Zhi Cong Li – kinas prieš smūgį neturėjo galimybės stabdyti, todėl rėžėsi į R. Tveterio bolidą visa jėga, gerokai pakildamas į orą ir nekontroliuojamai vartydamasis nuskriejęs į trasos užribius, kur aukštyn ratais tėškėsi į žemę, iš savo automobilio palikdamas šipulius.

Čia pat atlėkęs Pedro Piquet taip pat rėžėsi į R. Tveterį, bet, laimei, silpniau ir išvengė tokio didelio pakilimo į orą.

Varžybos nedelsiant buvo nutrauktos.

R. Tveteris savo jėgomis paliko bolido likučius ir nušlubavo iki trasos apsaugos juostos, kur atsigulė ant žemės susiėmęs už nugaros. Vėliau jis buvo išgabentas į ligoninę dėl nenurodytų traumų.

Tuo metu Z. C. Li po avarijos buvo be sąmonės ir ją atgavo tik pakeliui į ligoninę. Ten nustatyta, kad sportininkui lūžo keturi stuburo slanksteliai ir buvo sužeisti kulnai.

Vienintelis P. Piquet rimčiau nenukentėjo. Peržiūrėjus vaizdo medžiagą, belieka džiaugtis, kad visi sportininkai apskritai išgyveno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)