Lenktynės ant ledo nėra naujiena Lietuvoje – kiekvieną vasario savaitgalį visoje šalyje vyksta automobilių renginiai ant užšalusių vandens telkinių. Tačiau tokio susidomėjimo sulaukia ne kiekvienos lenktynės. Tarp 60 užsiregistravusių lenktynininkų yra vieni greičiausių vasaros „Fast Lap“ etapų dalyvių: Vytas Bilinskas su Gyčiu Vaitulioniu dovanos visiems principinę kovą tarp „Mitsubishi Lancer EVO“ ir „Subaru Impreza STI“. Abiejų jų automobiliai bus apauti sportinėmis žieminėmis padangomis. Standartinėmis padangomis ir ne tokiais galingais automobiliais varžysis kitu du „Fast Lap“ TOP10 dalyviai: Martynas Griška bei Benas Černiauskas.

Tarp lenktynių naujokų bus galima išvysti ir žinomesnių pavardžių: profesionalus dviratininkas Tomas Vaitkus su žymioje sportinių automobilių gamykloje „Prodrive“ ruoštu „Mini Countryman“ automobiliu. Tomas kol kas nusiteikęs kukliai, kadangi tai pirmas jo lenktynių sezonas prie sportinio automobilio vairo. Motociklo pirštinę mes vienas geriausių pasaulyje motociklų akrobatų – Aras Gibieža. Jis ne tik parodys šou ant ledo, bet išvažiuos į trasą pasigalynėti su greičiausiais automobiliais.

Renginio baigiamuoju akcentu taps speciali rungtis klasių nugalėtojams – „Honda Lap“. Jie tuo pačiu „Honda Accord Type S“ automobiliu turės įveikti po vieną trasos ratą – sužinosime, kurio adaptacija prie naujo automobilio ir vairavimo sugebėjimai yra geriausi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)