Niekieno nevairuojamas jis nuvažiavo daugiau kaip du kilometrus, kol galiausiai atsitrenkė į elektros stulpą ir tada sustojo, rašo TVN24.

Kaip sakė Lodzės tramvajų parko darbuotojas Bartoszas Stępienis, situacija, nors tai buvo tik 5 valanda ryto vietos laiku ir mieste dar nebuvo nei daug žmonių, nei automobilių, buvo gana sudėtinga. Todėl paskui „bėglį“ važiavo parko darbuotojai, kurie per garsiakalbį skelbė apie be vairuotojo važiuojantį tramvajų ir įspėjo žmones bei vairuotojus prie jo nesiartinti.

Kelioms valandoms mieste buvo sustabdytas tiek autobusų, tiek tramvajų eismas. O „bėglio“ greitis buvo nemažas: 24 kilometrai per valandą. Laimei, apsieita be žmonių aukų.

Panaši situacija prieš keletą metų buvo ir Varšuvoje. Tada iš tramvajų parko taip pat bandė pabėgti tramvajus. Laimei, vairuotojas jį greitai pasivijo ir sustabdė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)