Sportinis „458 Italia“ turi atmosferinį V8, 4.5 l variklį, kuris derinamas su dviejų sankabų 7 laipsnių transmisija. Jėgos agregatas išvysto 470 AG (esant 9000 aps./min.) ir maksimalų 540 Nm sukimo momentą (6000 aps./min.). Didžiausias automobilio greitis siekia 320 km/val., o iki 100 km/val. jis galės įsibėgėti per 3,4 sek.

Skelbiama, kad K.Bryantas už naują „Ferrari“ sumokėjo 329 tūkst. JAV dolerių (857 tūkst. Lt). Paprastam mirtingajam tai – fantastiška suma, tačiau atsižvelgiant į tai, kad Los Andželo „Lakers“ gynėjas vien tik už krepšinio žaidimą, neskaitant pajamų už reklamą, per metus uždirba apie 25 mln. JAV dolerių (65,1 mln. Lt), panašu, kad šis žaisliukas jam tėra smulkmena.

Išskirtiniais automobiliais mėgstantis važinėti K. Bryantas yra „Smart“ prekės ženklo ambasadorius. Prieš pusmetį Kinijoje buvo pristatytas specialus ribotos serijos modelis „Smart Car Black Mamba“, kuris sukurtas bendradarbiaujant su Los Andželo „Lakers“ ekipos lyderiu. „Black Mamba“ yra viena iš K. Bryanto pravardžių, be to, taip vadinama ir greičiausia gyvatė pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją