Oficialiai pranešta, kad Naujųjų sutiktuvių naktį Klaipėdoje, Liepojos gatvėje, esantis stacionarus greičio matuoklis užfiksavo rekordinį greitį – 177 km/val., kai leistinas 50 km/val. greitis. Tą patį vakarą 28-erių klaipėdietis dar du kartus buvo užfiksuotas skriejantis miesto gatvėmis didesniu nei 160 km/val. greičiu.

Kaune viršyto greičio „rekordas“ buvo pasiektas šių metų vasario 5-osios vakarą, apie 20.20 val., kai stacionarus greičio matuoklis ties Pašilės gatvės ir Taikos prospekto sankryža užfiksavo 106 km/val. greitį, nors leistinas perpus mažesnis – 50 km/val. Šįkart taisyklių nepaisė dar nedideliu vairuotojo stažu pasigirti tegalintis dvidešimtmetis, vairavęs savąjį BMW.

Kauno eismo prižiūrėtojai pastebi, kad greitį mėgsta viršyti ne tik vyrai, bet ir moterys. Kelių policijos valdybos pareigūnai prisiminė, kad šių metų sausio 15-osios popietę kelyje Panevėžys–Aristava–Sitkūnai, kur yra įvykę itin tragiškų avarijų, 24-erių kaunietė nediduku „Opel Corsa“ lėkė 155 km/val. greičiu, o šioje magistralės „Via Baltica“ atkarpoje leistinas greitis tėra 90 km/val.

„Kauno diena“ rašo, kad be viršijančiųjų greitį, Kauno apskrities Kelių policijos valdybos pareigūnų atmintin įstrigo dar vienas nuolatinis nesutramdomas jų klientas – 26-erių Kėdainių rajono Pelėdnagių seniūnijos gyventojas, kuris per neilgą savo karjerą (vairuotojo pažymėjimą turi nuo 2001 m.) prie vairo jau yra padaręs 99 Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)