Savaitę laiko „Volkswagen Amarok“ važinėjantis sportininkas pasakojo, kad naujasis automobilis pranoko visus jo lūkesčius. Savaitgalį į gamtą vykęs krepšininkas į automobilį sutalpino ne tik meškeres, bet, prisikabinęs priekabą, nusivežė ir keturračius. 

„Gal šis automobilis nėra skirtas važiuoti į restoraną, bet vykstant į gamtą ar kaimą yra puikus pasirinkimas. Kaimo keliukais, mišku važiuoti vienas malonumas“, – sakė J. Valančiūnas.

Sportininkas, rinkdamasis automobilį, pirmiausia dėmesį kreipia į jo dydį. Pirmenybę J. Valančiūnas teikia visureigiams. „Kadangi pats esu nelabai mažas, neturiu nė vieno sportinio automobilio. Renkuosi didesnius, talpius. Turiu pats tilpti, o ir draugai nemaži“, – juokiasi aukštaūgis krepšininkas.

180 AG galios TDI su common rail sistema „Volkswagen Amarok“ variklis maksimalų pajėgumą išvysto kai apsukos yra 4000 aps./min. „Volkswagen Amarok“ degalų sąnaudos yra konkurencingos tarp šios paskirties automobilių. „Volkswagen Amarok“ su 180 AG TDI varikliu ir papildomai diegiama Blue Motion technologija 100 km kelio sunaudoja tik 7,3-7,5 l dyzelino. 

„Šis automobilis skirtas ne važinėjimui mieste, o išvykoms į gamtą. Tai puikus pasirinkimas žvejojantiems, medžiojantiems“, – įsitikinęs sportininkas. Jo kaina prasideda nuo 27 tūkst. eurų. Krepšininko automobilis, kuriame įkomplektuota 8 laipsnių pavarų dėžė, kainuoja daugiau nei 50 tūkst. eurų.

Palankiai J. Valančiūno pasirinkimą įvertino ir jo žmona Eglė Valančiūnienė. „Kadangi ji nei medžioja, nei žvejoja, mieliau vairuoja mažesnius automobilius. Šis automobilis nėra bekelės monstras, aptaškytas purvu. Ji visada gali važiuoti su manimi. Eglei nesvarbu, koks automobilis, svarbu, kas vairuoja“, – šmaikštavo J. Valančiūnas.

Sportininkas per atostogas nežada sėdėti Vilniuje. J. Valančiūno planuose – išvyka su šeima, medžioklė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)