Automobiliai tarsi nerūpestingai skrieja Romos gatvėmis. Tai atrodo itin kontrastingai šalia Vatikano ir Romos miesto istorinių paminklų, kur buvo nufilmuota didelė dalis vaizdo medžiagos filmui ,,Spectre". Tiesiog laisvai slystantys automobiliai nuostabiose Romos gatvėse, kuriose vienos iš puošmenų - vienetinės supermašinos.

Danielis Craigas video anonse yra už Aston Martin vairo, praminto naujojo DB11 2016 metų modelio pirmtaku. Automobilis atrodo neįtikėtinai platus, trumpas ir modernus - senajam Aston modeliui suteiktas naujas gyvenimo gurkšnis.

Filmo prodiuseriai taip pat įtikino prikelti naujam gyvenimui neveikiantį Jaguar modelį C-X75 - superautomobilį „hibridą“. Video anonse jį vairuojama Jameso Bondo draugas MR Hinx, kurį vaidina Dave Bautista.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją