Iš viso komanda gavo daugiau nei 60 pretendenčių anketų, tačiau į pokalbį buvo atrinkta tik 14.

Po pokalbio merginoms teko teko kuo greičiau pakeisti automobilio priekinį ratą. Iš 14 pretendenčių bus atrinktos šešios. Komandai lenktynių metu reikia keturių mechanikių pitleine ir dviejų merginų degalų pildymui. Viena jų bus atsarginė.

"Kai kurios pretendentės nustebino ir atsirinkti bus itin sunku. Net kelios merginos jau yra dalyvavusios kaip mechanikės 1000 km lenktynėse, viena lenktynių metu dirbo degalinėje pilant kurą, taigi irgi jau turi tokios patirties. Bet kokiu atveju bus ypač sunku atsirinkti, o apie savo sprendimą komanda merginas informuos kitą savaitę", - tvirtino komandos atstovai.

Merginų 1000km komanda – tai specialiai ilgų distancijų varžyboms Palangoje suformuota ekipa, kurioje visas pozicijas užims tik dailiosios lyties atstovės. Jau žinoma, kad sportinio "Renault Clio Cup" automobilio vairą laikys trys Lietuvoje gerai žinomos autosporto damos – Lietuvos ralio čempionato šturmanė Agnė Vičkačkaitė-Lauciuvienė, žiedinių lenktynių deivė Ernesta Globytė ir tik antrą sezoną autosporte besisukanti Indrė Senkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)