„Porsche“ automobiliai yra gerbiami dėl savo aukštos kokybės, patikimumo ir galingumo. Tai – klasikinis sportinis automobilis, savo pranešime teigia pramogą organizuojančios įmonės „Saugus vairavimas“ ir LaisvalaikioDovanos.lt.

„Porsche“ išskirtinumą taip pat įrodo faktas, jog daugiau nei 70 proc. visų kada nors pagamintų šios markės automobilių vis dar rieda keliais visame pasaulyje. Jie gal ir nėra laikomi itin ekskliuzyviais, tačiau, pramogą organizuojančių įmonių manymu, tikri automanai žino, kad šios markės vizitine kortele visuomet buvo ir, panašu, išliks „911“ modelis.

Iš jau lietuviams siūlomų vairuoti superautomobilių, „Porsche 911 Turbo“ išsiskiria visų pirma universalumu: „Jis tinkamas ir kasdieniam naudojimui, o savaitgalį, patikrinus slėgį padangose, su juo galima lėkti į trasą. Antra – tai savitos konstrukcijos automobilis, kurio opozicinis variklis yra gale. „Porsche“ inžinierių naudojami techniniai sprendimai dažnai pranoksta žymiai brangesnių ekskliuzyvinių automobilių“, – sportinio automobilio išskirtinumus vardija pramogos organizatoriai.

Dar vienas „Porsche“ privalumas – turbo-benzininis opozicinio tipo 6 cilindrų variklis bei 4 varomų ratų pavara. Visa tai leidžia šiam automobiliui puikuotis neeilinėmis dinaminėmis savybėmis: 100 km/val greitį jis pasiekia vos per 3,3 sek., o maksimalus greitis siekia net 320 km/val.

Organizatoriai taip pat pažymi, kad šalia solidžių dinaminių sąvybių šis automobilis tarp sportinių yra vienas geriausiai valdomų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)